Puteri Bunian

Website Puteri Emilia

BLOG BUNIAN

Salam perkenalan dari saya..

Posted by nursalizasallek@yahoo.com on September 20, 2011 at 1:15 PM

Assalamualaikum...salam sejahtera buat semua pembaca blog.Terima kasih kerana sudi melawati website ini.

Tujuan website ini dibina adalah untuk memperkenalkan produk dari alam bunian dan produk itu sendiri diperolehi dari sumber yang sama.

Ramai yang tidak yakin akan keberkesanan produk dari alam sana disebabkan mereka belum pernah mencuba sendiri malah tidak pernah mengetahui atau mempercayai kewujudan mereka.

Mungkin ramai yang tertanya-tanya asal usul saya.Saya berasal dari sebuah kerajaan kecil yang terletak di Acheh-Riau dan kerajaan itu dikenali sebagai Junlus Nanesubriswa.Saya merupakan puteri ketiga dari 4 beradik.

Minyak seri buni yang dihasilkan ini diberi nama sempena nama Seri Bunian yang membawa maksud seri tu ialah penyeri dan bunian pula bermaksud nama bagi sebuah bangsa manusia ghaib yang tidak boleh dilihat oleh mata kasar manusia nyata melainkan dengan kuasa Allah S.W.T kepada orang-orang yang terpilih dan mengetahui.

Minyak itu mempunyai banyak khasiat dan di olah daripada bahan-bahan alam bunian.Antara khasiatnya ialah penaik seri wajah seperti wajah puteri bunian, sebagai bahan tarikan terhadap pasangan, urusan kerja,menundukkan musuh,pembungkam di dalam mahkamah dan yang paling besar rahsianya ialah dapat digunakan sebagai medium perantara ke alam bunian.Harga minyak ini mampu dimiliki oleh semua peringkat usia dan hanya di beli sekali sahaja seumur hidup kerana ibu minyak ini tidak akan habis digunakan.

Minyak ini mempunyai penjaga yang bernama Puteri Zulaikha dan Puteri Aishah. Nama-nama puteri yang biasa digembar-gemburkan dengan nama Puteri Mayang Sari, Puteri Mayang Mengurai, Puteri Lindungan Bulan itu cumalah nama gelaran mereka. Namun sebenarnya nama-nama mereka sama seperti nama manusia nyata.

Mengapa mereka menggunakan nama gelaran adalah bermaksud tersirat.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply az tito
4:19 PM on March 15, 2012 
as'kum...
saya nak tahu... adakah ia sesuai untuk lelaki??
and.. adakah minyak seri bunian itu mempunyai bunian itu?? adakah ia merbahaya??